Hej på er!

Som ni kanske märkt har det blivit tunnare och tunnare med uppdateringar här. Jag har inte så mycket intressant att komma med längre tyvärr.

Den här bloggen var från början tänkt att dokumentera min ivf-resa och eventuell efterföljande resa mot ett barn, t.ex genom adoption. Nu är den resan över och jag är inne i gravidresan istället. Den har sina upp- och nedgångar, sin oro och sin lycka den med men kan på inga vis jämföras med den tidigare resan för mig.

Den här bloggen var ovärderlig för mig under barnlöshetsresan tack vare allt stöd och alla råd från er. Att komma i kontakt med andra som har erfarenhet av samma sak har gett mig så mycket kraft och ork och jag har verkligen känt mig mindre ensam i detta tack vare er som läst. Ni har varit fantastiska och jag är så tacksam för det!

Nu ska jag fokusera på att försöka må så bra jag kan under graviditeten och unna mig att längta efter och förbereda för lille Noels ankomst. Jag kommer fortsätta följa er med stort engagemang och önskar er all lycka på er resa! Jag kommer alltid bära med mig min barnlöshetsresa i hjärtat och alltid ha den största respekt och förståelse för alla som kämpar med detta.

Stora kramar från mig ❤️